Om Andreas

Tidl. generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp

Andreas Kamm sad ved roret fra 1998 til 2017 og har sammenlagt arbejdet for organisationen i 38 år.

Anmelderrost forfatter

Som forfatter står Andreas Kamm bag Den store udfordring (2019). Han desuden medforfatter til Hvis EU er svaret (2018).

Fængende foredragsholder

Andreas Kamm optræder altid med en professionel tilgang, når han holder foredrag for små som store organisationer.

Om Andreas Kamm

Andreas Kamm (f. 1949) var i perioden 1998-2017 generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp og har sammenlagt arbejdet for organisationen i 38 år. Han har siden 2017 fortsat sit arbejde med og engagement i flygtningesagen som foredragsholder, forfatter, debattør og konsulent.

Derudover har Andreas Kamm været formand for ECRE (European Council on Refugees and Exiles) i 2009-2015 og formand for Rådet for Menneskerettigheder i 2015-2017. I dag er han medlem Institut for menneskerettigheders bestyrelse.

Projektbesøg i Uganda

Landet i nordlige Uganda

FN's flygtningekommissær

Filippo Frandi

Gennemtrængende engagement i flygtningeproblematikker

Hele Andreas Kamms karriere er centreret om verdens flygtningeproblematikker, hvor han med professionalisme og passion har forsøgt at løse de udfordringer, der følger med - både for det lokale, nationale og internationale.

Med sine foredrag sætter Andreas Kamm endnu en gang fokus på, hvordan vi som samfund, organisation eller menneske kan forbedre situationen for flygtninge og de frivillige, der hver dag gør en enorm indsats.

Publikum vil hurtigt bemærke Andreas Kamms sans for fascinerende formidling og knivskarpe analyser, der bunder i en urokkelig motivation.